Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)
Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy
Z uwagi na problemy techniczne po stronie dystrybutora, niemożliwe jest zamawianie obecnie książek papierowych. Za utrudnienia przepraszamy.
Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)
Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy
Z uwagi na problemy techniczne po stronie dystrybutora, niemożliwe jest zamawianie obecnie książek papierowych. Za utrudnienia przepraszamy.
Oto klasyczna książka kucharska na początek nowego stulecia. Dostarcza aktualnych informacji na temat składników, ich jakości, warunków zakupu oraz technik kulinarnych. Prezentuje nowoczesne przepisy dla tych, którzy lubią podejmować gości wykwintnymi smakołykami. Książka zawiera mnóstwo praktycznych porad oraz nowatorski, zgodny z duchem czasów, przewodnik po przepisach.
Liczba stron: 144
Rok wydania: 2000
Tłumacz: Ferdek Anna, Sot Jolanta
Format (wymiary): 22.0x28.0cm
ISBN: 3931154181
Wydanie: 1