Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra - książka

Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej książka papierowa

Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra

0,0

Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)

Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy

69,90 zł
od 35,00 zł w Klubie Mola Książkowego

-50%
Zbieraj punkty w Klubie Mola Książkowego i kupuj ebooki, audiobooki oraz książki papierowe do 50% taniej.
Dowiedz się więcej.
  • Wydawca: Publicat
  • Język: polski
  • Rok wydania: 2023
Opis

Książka niezbędna w każdej polskiej kuchni!
Gotowanie nie będzie miało przed Czytelnikami tej książki żadnych tajemnic!
Zagadnienia opisane w książce:
- aranżacja oraz wyposażenie nowoczesnej, ergonomicznej i przyjaznej kuchni - jak urządzić wnętrze, w którym przyrządzanie posiłków będzie łatwe i przyjemne
- zasady racjonalnego i zdrowego żywienia - opracowane dla rodziny, której członkowie są w różnym wieku, prowadzą różny tryb życia i wymagają odmiennej diety
- stołowy savoir-vivre - dekorowanie i nakrywanie stołu, dobór sztućców i kieliszków, menu stosowne do okazji
- skuteczne porady oraz kulinarne triki - jak rozróżniać gatunki mięsa i ryb oraz właściwie je porcjować, jak przechowywać warzywa i racjonalnie wykorzystywać produkty
- sprawdzone przepisy krok po kroku - potrawy na wszystkie okazje, sekrety kuchni polskiej w wersji domowej
- przy każdym przepisie - liczba porcji, czas przygotowania, stopień trudności, kaloryczność potrawy
- wszystkie składniki dostępne w polskich sklepach - zakup produktów i dodatków nie będzie problemem

Liczba stron: 528

ISBN: 9788327127259

Oceny
0,0
0
0
0
0
0
Więcej informacji
Więcej informacji
Legimi nie weryfikuje, czy opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli lub czytali/słuchali daną pozycję, ale usuwa fałszywe opinie, jeśli je wykryje.