Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)
Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy
Z uwagi na problemy techniczne po stronie dystrybutora, niemożliwe jest zamawianie obecnie książek papierowych. Za utrudnienia przepraszamy.
Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)
Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy
Z uwagi na problemy techniczne po stronie dystrybutora, niemożliwe jest zamawianie obecnie książek papierowych. Za utrudnienia przepraszamy.
Książka autorów bestsellera wydanego przez The Sunday Times - „Przyrządzanie potraw we frytkownicy beztłuszczowej” – zawiera wiele łatwych i praktycznych przepisów dla każdego niezależnie od doświadczenia.
140 „bezstresowych” przepisów, od tych budżetowych
i czaso-oszczędnych, wykorzystujących produkty ze
spiżarni, przez przepisy na pełne obiady, po klasyczne
przepisy na lekkie i wygodne dania. Przepisy są przeznaczonych do wszystkich rodzajów frytkownic beztłuszczowych: koszykowych, podwójnych, a nawet jest oddzielny
rozdział poświęcony frytkownicy typu piekarnik.
Gotuj jak zawodowiec, zamieniając proste składniki
w niewiarygodnie pyszne dania.
W zestawie PRZEWODNIK KULINARNY - bardzo praktyczna magnetyczna zawieszka na lodówkę lub ścianę. Ta 16-stronicowa ściągawka zawiera 275 CZASÓW I TEMPERATUR DLA POPULARNYCH POTRAW, podzielonych na kategorię takie jak: Śniadania, Ryby i drób, Mięso, Ziemniaki i warzywa, Mrożonki, czy Odgrzewanie.
Sam i Dominik Milner to twórcy popularnego bloga kulinarnego RecipeThis. Przez ponad 12 lat zgłębiają tajniki gotowania we frytkownicy beztłuszczowej i teraz przyszedł czas na ich wyjawienie właśnie Wam.
Liczba stron: 240
Rok wydania: 2025
ISBN: 9788375415728