Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)
Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy
UWAGA: między 23.12.25 a 4.1.26, ze względu na prace inwentaryzacyjne dystrybutora, nie jest możliwe zamawianie książek papierowych.
54,90 zł
od 27,50 zł w Klubie Mola Książkowego
Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)
Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy
UWAGA: między 23.12.25 a 4.1.26, ze względu na prace inwentaryzacyjne dystrybutora, nie jest możliwe zamawianie książek papierowych.
Hamburger o działaniu przeciwzapalnym? Sok z buraka zamiast viagry?
To możliwe. Zawartość talerza wpływa zarówno na ciało, jak i na umysł. Może poprawić humor i wyostrzyć zmysły, leczyć stany lękowe i depresję, a nawet przeciwdziałać wielu groźnym chorobom i opóźniać procesy starzenia. A wszystko zaczyna się w jelitach…
Znany szwedzki szef kuchni Niklas Ekstedt oraz dziennikarz naukowy Henrik Ennart przekonują, że zdrowe odżywianie nie jest trudne – wystarczy wiedzieć, co nam służy i dlaczego. Proste przepisy połączone z lekkostrawną wiedzą z zakresu medycyny i psychologii pomogą zmienić podejście do jedzenia i odnaleźć szczęście w kuchni i poza nią.
* Jakie pokarmy powodują stany zapalne i depresję?
* Jak stres wpływa na brzuch?
* Co uszczęśliwia jelita?
* Na czym polega cukrowy blues?
* Jak wyeliminować z jadłospisu złodziei szczęścia?
* Które superprodukty ukoją ciało i duszę?
Czytaj, jedz i bądź szczęśliwy!
Liczba stron: 240
Rok wydania: 2018
Format (wymiary): 17.5x25.0cm
ISBN: 9788380534070
Wydanie: 1
