Chemia w pożywieniu - Grimm Hans-Ulrich - książka

Chemia w pożywieniu książka papierowa

Hans-Ulrich Grimm

0,0

Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)

Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy

54,50 zł

Opis

Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.

Liczba stron: 352

Tłumacz: Jurczak Katarzyna

Format (wymiary): 14.5x20.5cm

ISBN: 9788381689038

Wydanie: 2

Oceny
0,0
0
0
0
0
0