Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi dla zakupu od 50,00 zł)
Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy
Z uwagi na problemy techniczne po stronie dystrybutora, niemożliwe jest zamawianie obecnie książek papierowych. Za utrudnienia przepraszamy.
Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi dla zakupu od 50,00 zł)
Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy
Z uwagi na problemy techniczne po stronie dystrybutora, niemożliwe jest zamawianie obecnie książek papierowych. Za utrudnienia przepraszamy.
Któż opowie lepiej o kuchni włoskiej niż rodowity Włoch? Najbardziej rozpoznawalny Włoch w Polsce zdradza sekrety jednej z najlepszych kuchni świata. Podaje przepisy na swoje ulubione dania i smakołyki na różne okazje, święta oraz uroczystości, łącząc przy tym tradycję polską i włoską. Pełen humoru poradnik kulinarny, przeplatany wspomnieniami, anegdotami i fotografiami z rodzinnego albumu autora oraz osobistymi radami, jak przygotować i odpowiednio podać potrawy zgodnie z włoskimi obyczajami. Ponad 100 przepisów na bardziej i mniej znane włoskie desery, pizze, zupy oraz dania z warzyw, makaronu, ryżu, ryb i mięsa.
Liczba stron: 128
Rok wydania: 2013
Format (wymiary): 17.0x25.0cm
ISBN: 9788324518715