Magazynowanie surowców piekarskich Podręcznik do nauki zawodu piekarz technik technologii żywienia T.3.1. - Jarosz Krystyna - książka

Magazynowanie surowców piekarskich Podręcznik do nauki zawodu piekarz technik technologii żywienia T.3.1. książka papierowa

Jarosz Krystyna

0,0

Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi dla zakupu od 50,00 zł)

Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy


-50%
Zbieraj punkty w Klubie Mola Książkowego i kupuj ebooki, audiobooki oraz książki papierowe do 50% taniej.

Dowiedz się więcej.
Opis

Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż, które mogą być używane w piekarniach. Publikacja zwraca szczególną uwagę na transport, przechowywanie i ocenianie jakości mąki żytniej i pszennej. Liczne ćwiczenia i pytania pozwalają na sprawdzenie stopnia opanowania wiedzy przez ucznia. Przejrzyste schematy i rysunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień. Podręcznik przygotowuje ucznia do pracy zarówno w małej piekarni rzemieślniczej, jak i dużym zakładzie.

Liczba stron: 128

Rok wydania: 2016

Format (wymiary): 17.0x24.0cm

ISBN: 9788302157097

Wydanie: 1

Oceny
0,0
0
0
0
0
0
Więcej informacji
Więcej informacji
Legimi nie weryfikuje, czy opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli lub czytali/słuchali daną pozycję, ale usuwa fałszywe opinie, jeśli je wykryje.