Wydawca: Wydawnictwo e-bookowo Kategoria: Poradniki Język: polski Rok wydania: 2013

Ebooka przeczytasz na:

komputerze PDF
Czytaj w chmurze®
w aplikacjach Legimi.
Dlaczego warto?
Czytaj i słuchaj w chmurze®
w aplikacjach Legimi.
Dlaczego warto?

Pobierz fragment dostosowany na:

Zabezpieczenie: watermark Przeczytaj fragment ebooka

Opis ebooka Kuchnia: krok po kroku. Drób - Elżbieta Strylczuk-Kłucińska

Książka jest napisana w formie kursu, który pokazuje i opisuje krok po kroku każdą czynność, przy dzieleniu drobiu na części oraz luzowaniu kości, które jest niezbędne do przyżądzenia faszerowanego kurczaka oraz galantyn drobiowych. Zawiera kilka przykładowych przepisów kulinarnych, sporządzanych krok po kroku. Każdy krok jest ilustrowany zdjęciem.

Opinie o ebooku Kuchnia: krok po kroku. Drób - Elżbieta Strylczuk-Kłucińska