Jedzenie, że ogień. Niebanalna uczta w plenerze. Grill, ognisko, kociołek, ruszt - Walter-Zagórska Patrycja - książka

Jedzenie, że ogień. Niebanalna uczta w plenerze. Grill, ognisko, kociołek, ruszt książka papierowa

Walter-Zagórska Patrycja

0,0

Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)

Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy

Z uwagi na problemy techniczne po stronie dystrybutora, niemożliwe jest zamawianie obecnie książek papierowych. Za utrudnienia przepraszamy.

69,99 zł
od 35,09 zł w Klubie Mola Książkowego

-50%
Zbieraj punkty w Klubie Mola Książkowego i kupuj ebooki, audiobooki oraz książki papierowe do 50% taniej.
Dowiedz się więcej.
Opis

Ta książka całkowicie zmieni twoje spojrzenie na gotowanie w plenerze! Znajdziesz tu przepisy autorskie oraz klasyczne, przeniesione z kuchni tradycyjnej do polowej, by żar z ogniska dodał im prawdziwego ognia. Wypróbujesz zaskakujące połączenia składników, poznasz nowe techniki gotowania i stworzysz smaki, których nie da się uzyskać na domowej kuchence! Ciesz się kulinarnymi przygodami i biesiadowaniem w dobrym towarzystwie. Zorganizuj prawdziwą ucztę w ogrodzie czy przy ognisku, wypraw przyjęcie dla dzieci, oczaruj drugą połówkę randką w plenerze. Może i w tobie obudzi się chęć pierwotnego gotowania? Zostań fire chefem – poznaj kuchnię ognia! Tu dzieje się magia. Patrycja zabiera nas w kulinarną podróż po świecie, czerpie z natury, w niezwykły sposób łączy proste składniki. Jest sezonowo, barwnie, aromatycznie. Przeczytałam, obejrzałam i natychmiast chcę próbować. Zastanawiam się tylko, co pójdzie na pierwszy ogień. Beata Grątkowska, autorka książek i bloga Praktykulinarni.com To nie przepisy – to gotowe scenariusze na przygody poza domem z przyjaciółmi i bliskimi! Z tą książką porzucisz kuchnię i niezależnie od pory roku pobiegniesz rozpalać ogień. Ola Czapla-Oslislo, recenzentka kulinarna i autorka BlogOstryga.pl Ogień to żywioł, który od milionów lat daje ludziom poczucie bezpieczeństwa i ciepło, a Patrycji udało się go ujarzmić. Ta książka wprowadzi was w niezwykły świat potraw z grilla i BBQ. Andrzej Gibas, brązowy medalista Mistrzostw Świata BBQ

Liczba stron: 256

Rok wydania: 2023

Format (wymiary): 16.2x23.5cm

ISBN: 9788381039642

Oceny
0,0
0
0
0
0
0
Więcej informacji
Więcej informacji
Legimi nie weryfikuje, czy opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli lub czytali/słuchali daną pozycję, ale usuwa fałszywe opinie, jeśli je wykryje.