Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman - książka

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego książka papierowa

Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman

0,0

Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)

Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy


Opis

Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności oraz oferta kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.

Liczba stron: 468

Format (wymiary): 16.5x23.5cm

ISBN: 9788379261406

Wydanie: 4

Oceny
0,0
0
0
0
0
0