Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)
Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy
Z uwagi na problemy techniczne po stronie dystrybutora, niemożliwe jest zamawianie obecnie książek papierowych. Za utrudnienia przepraszamy.
59,90 zł
od 30,00 zł w Klubie Mola Książkowego
Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)
Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy
Z uwagi na problemy techniczne po stronie dystrybutora, niemożliwe jest zamawianie obecnie książek papierowych. Za utrudnienia przepraszamy.
Smaki natury na wyciągnięcie ręki Fascynujący przewodnik po dzikich roślinach, dzięki któremu odkryjesz bogactwo natury tuż za progiem swojego domu. Autor z pasją i wiedzą wprowadza czytelnika w świat dzikich roślin, prezentując praktyczne porady, ciekawostki oraz przepisy. Tłumaczy, jak rozpoznać te jadalne i odróżnić je od trujących. Zdradza również metody konserwacji roślin, dzięki którym można je dłużej przechowywać i przetwarzać. Znajdziesz tu sześćdziesiąt siedem przepisów na niezwykle odżywcze zielone koktajle, sałatki, dressingi, pasty, krakersy, dania główne, soki i słodycze, które przygotujesz z chwastów, jagód, korzonków i liści oferowanych przez inspirujący świat flory łąk, lasów i trawników. Przygotuj się na odkrywanie nowych smaków, aromatów i możliwości!
Liczba stron: 312
Rok wydania: 2024
Tłumacz: Szelichowska-Kiziniewicz Marta
Format (wymiary): 14.5x20.5cm
ISBN: 9788383710556
Wydanie: 2